Ο ΞΕΝΩΝΑΣ

Το Αρχοντικό του Πάρνωνα είναι κτισμένο σε ένα καταπράσινο τοπίο στις πλαγιές του όρους Πάρνωνας, σε υψόμετρο 950 μ, στο ιστορικό χωριό της Λακεδαίμονος από το οποίο κατάγονται οι Καρυάτιδες. Λειτουργεί όλο το χρόνο προσφέροντας ποιότητα και εξυπηρέτηση με σκοπό να εξασφαλίσει τις ιδανικές διακοπές στον επισκέπτη. Οι ιδιοκτήτες του με πολύ μεράκι και διάθεση έφτιαξαν έναν ξεχωριστό χώρο από πέτρα και ξύλο που προσφέρει όμως τις ανέσεις μιας σύγχρονης εγκατάστασης. 

Τα δωμάτια έχουν πολυτελή διακόσμηση, τζάκι, χειροποίητα έπιπλα και χαλιά, φωτιστικά, δορυφορική τηλεόραση κλπ και είναι εξοπλισμένα με προϊόντα της COCOMAT. 

Τα μπαλκόνια προσφέρουν θέα στο καταπράσινο δάσος με καστανιές, καρυδιές και βελανιδιές που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο. 

Για να απολαύσει ο επισκέπτης το δάσος και τα υπόλοιπα αξιοθέατα του χωριού διατίθενται δωρεάν mountain bike για ατελείωτες κούρσες. 

Στο ξενοδοχείο επίσης μπορείτε να απολαύσετε πρωινό προσαρμοσμένο στα γούστα σας από τις 8:30 έως τις 12:00. Για την υπόλοιπη μέρα υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης φαγητού από την παραδοσιακή ταβέρνα "της Αρετής" που ανήκει επίσης στην οικογένεια των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου. Λειτουργεί από το 1890 και προσφέρει τοπικές παραδοσιακές γεύσεις που παρασκευάζονται από αγνά κηπευτικά, βιολογικό ελαιόλαδο παραγωγής μας και τυριά αποθηκευμένα με τον παραδοσιακό τρόπο. Έχει ιστορία που φτάνει μέχρι το χάνι του προπάππου. Είναι ανακαινισμένη προσεκτικά κρατώντας το παραδοσιακό της ύφος. 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα χάρτη ώστε να βοηθηθείτε στο πως θα έρθετε.

Περισσότερα...

ΟΙ ΚΑΡΥΕΣ

Μάθετε για το όμορφο χωριό μας που βρίσκεται στο βουνό του Πάρνωνα.

Περισσότερα...

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ανάλογα με την περίοδο σας προσφέρουμε διάφορες δραστηριότητες.

Περισσότερα...

ΣΧΟΛΙΑ

Βαθμολογία από τα σχόλιά σας στο Booking.com για το έτος 2017.

Περισσότερα...